Vi söker en HR-generalist för att stärka företaget som en attraktiv arbetsgivare. HR-generalisten kommer att ingå i ledningsgruppen tillsammans med övriga chefer och VD.
Det här är en ny tjänst och du kommer ha stora möjligheter att påverka utformningen samt arbetssätt. Det i en positiv och öppen arbetsmiljö där du får bidra med din kompetens och drivkraft.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att tillhandahålla VD och övriga chefer support och stöttning i dagliga frågor rörande HR, löner och avtal. Tillsammans med respektive chef ansvarar du för och är behjälplig vid rekryteringar, rehabiliteringar och andra medarbetarfrågor. Som HR-generalist ingår även i dina arbetsuppgifter ett ansvar för administrativa uppgifter kopplat till exempelvis on- och offboarding, personalinformation och policydokument. Du kommer att vara en viktig spelare i arbetet att utveckla fokus på medarbetarna och det interna arbetet gällande arbetsmiljö, medarbetarnöjdhet och medarbetaråret. TOP bostäder vill stärka sitt employer branding och där har du en viktig roll. Det finns stora möjligheter att utveckla arbetet med både system och processer runt hela HR biten. Tjänsten är viktig för att ta ytterligare ett steg mot att vara ett modernt bostadsbolag med starkt kundfokus.

Låter det intressant och du vill veta mer? Läs mer på:

https://jobb.blocket.se/lediga-jobb-i-gallivare/
https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/23639880
eller kontakta:
monica.johansson@kompetenslaget.se