Aktuellt

COM HEM INFORMERAR

18 augusti, 2020|Kommentarer inaktiverade för COM HEM INFORMERAR

Den 8 september utgår de analoga sändningarna för att övergå till digitalt. Från mitten på augusti har en informationstext börjat rulla på de analoga kanalerna. Ser du texten på din TV vet du att du tittar analogt och behöver ändra till digital-TV. Får du ingen informationstext i din TV-ruta tittar du redan digitalt och behöver inte göra något. Vid frågor, kontakta COM HEM eller gå in på comhem.se/digitalisering.

ANG. CORONAVIRUS

24 juni, 2020|Kommentarer inaktiverade för ANG. CORONAVIRUS

Top bostäder följer myndigheternas rekommendationer och arbetar aktivt för att förhindra smittspridning av coronaviruset. Vi uppmanar dig som kund att i möjligaste mån undvika personliga möten med oss. Vid felanmälan: *  Informera oss om ni har några sjukdomssymtom. *  Önskvärt att ni kan uppge tider då lägenheten är tom och att vi kan gå in med huvudnyckel. *  Om ni är hemma när vi kommer, håll avstånd till vår personal. Tack!    

COVID-19

12 mars, 2020|Kommentarer inaktiverade för COVID-19

För att i möjligaste mån undvika smittorisk rekommenderar vi att ni i första hand kontaktar oss via telefon eller e-post. Besök till hyresavdelningen kan bokas på telefontid måndag-fredag klockan 09.30 – 11.30. Detta gäller tillsvidare.