Aktuellt

VI SÖKER EN HR-GENERALIST

6 november, 2019|Kommentarer inaktiverade för VI SÖKER EN HR-GENERALIST

Vi söker en HR-generalist för att stärka företaget som en attraktiv arbetsgivare. HR-generalisten kommer att ingå i ledningsgruppen tillsammans med övriga chefer och VD. Det här är en ny tjänst och du kommer ha stora möjligheter att påverka utformningen samt arbetssätt. Det i en positiv och öppen arbetsmiljö där du får bidra med din kompetens och drivkraft. Arbetsuppgifter: Du kommer att tillhandahålla VD och övriga chefer support och stöttning i dagliga frågor rörande HR, löner och avtal. Tillsammans med respektive chef ansvarar du för och är behjälplig vid rekryteringar, rehabiliteringar och andra medarbetarfrågor. Som HR-generalist ingår även i dina arbetsuppgifter ett ansvar för administrativa uppgifter kopplat till exempelvis on- och offboarding, personalinformation och policydokument. Du kommer att vara en viktig spelare i arbetet att utveckla fokus på medarbetarna och det interna arbetet gällande arbetsmiljö, medarbetarnöjdhet och medarbetaråret. TOP bostäder vill stärka sitt employer branding och där har du en viktig roll. Det finns stora möjligheter att utveckla arbetet med både system och processer runt hela HR biten. Tjänsten är viktig för att ta ytterligare ett steg mot att vara ett modernt bostadsbolag med starkt kundfokus. Låter det intressant och du vill veta mer? Läs mer på: https://kompetenslaget.se/sverige-jobb/ https://jobb.blocket.se/lediga-jobb-i-gallivare/ https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/23639880 eller kontakta: monica.johansson@kompetenslaget.se        

INFORMATION ANG. ER FLYTT TILL LULEÅVÄGEN 30 C

10 september, 2019|Kommentarer inaktiverade för INFORMATION ANG. ER FLYTT TILL LULEÅVÄGEN 30 C

Fr o m 16 september är Ni välkomna att kvittera ut Era lägenhetsnycklar på TOP bostäders kontor, Föreningsgatan 4. OBSERVERA! LEGITIMATION KRÄVS Öppettider: 16-17 september 09:30-16:00 (lunchstängt 11:30-12:30) Övriga dagar gäller hyresavdelningens ordinarie öppettider: 12:30-14:30 (mån, ons samt fre)      

INSTRUKTION MOTORVÄRMARE

17 januari, 2019|Kommentarer inaktiverade för INSTRUKTION MOTORVÄRMARE

Här kan du läsa om hur motorvärmaren fungerar. Klicka här för att ladda ner manualen för motorvärmaren i PDF-format. Applikationen i mobiltelefonen för styrning av motorvärmare fungerar först när det nya kontraktet är påskrivet. Vi meddelar Er när kontrakt för respektive område är färdiga för påskrift! Dessa områden berörs: Kv. Domherren Kv. Arkitekten Kv. Eken Kv. Björken (parkeringsdäck)